sábado, 29 de noviembre de 2014

Canvi de plantilla

Avui us explicaré com podem canviar de plantilla del nostre bloc.

Quan estem a la pantalla inicial cliquem a la opció "Plantilla", que està a la esquerra, i allí segim els següents punts:

1.-Fer una Còpia de Seguretat:
           -Primer hem de fer una còpia de seguretat per si hi ha algun problema. Anem a "Fes una còpia de seguretat/Restaura" i quan s'ens obri una finestra nova cliquem a l'opció "Baixa la plantilla sencera". La plantilla la destem al notre ordinador ficant el nom del dia que s'ha fet la còpia.

2.-Escollim la plantilla:
          -Per buscar una plantilla podem anar a la pàgina que desitgem, però una de les pàgines web més recomanable és btemplates, ja que són gratuites i n'hi han de molts tipus. Un cop hem trobat la plantilla que ens agrada ens la descarreguem (Download) i ens sotirà una carpeta en format winzip, l'obrim, seleccionem el document que està en format xml i el movem a l'escriptori.

3.-Canviem la plantilla:
          -Anem al Blogger i a la finestra que ens havia sortit avans, cliquem on fica "Navega", busquem a l'escriptori la plantilla en xml que ens haviem descarregat abans i la sel·leccionem. Cliquem a "Carrega" i ja estarà la plantilla canviada.



0 comentarios:

Publicar un comentario